• banner/bannerlogo.png

Artiesten pakketten

Onze artiesten pakketten zijn uitermate geschikt voor verenigingen, bedrijfsfeesten, carnavalsverenigingen etc.

Deze pakketten zijn door u zelf samen te stellen naar gelang budget en evenement. Een van de voordelen van een totaal artiesten pakket is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle door u geboekte artiesten waardoor u ook belasting technisch kunt werken met een IPV verklaring waardoor u als opdrachtgever zeker bent dat u geen naslag loonheffingen zult ontvangen bij een eventuele controle van de belastingdienst.  Inmiddels hebben wij veel vaste opdrachtgevers die hier gebruik van maken. Na gelang het artiestenpakket  zal indien gewenst en zonder extra kosten een medewerker van VB Events op de dag van het event de artiesten opvangen en begeleiden waardoor we de opdrachtgever kunnen ontlasten.

Ook kunnen wij hierdoor een gedeelte terug sponsoren van onze fee waardoor er een korting ontstaat op een totaal artiestenpakket.

Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van licht en geluid voor deze pakketten waardoor u als organisatie, vereniging ook weer extra kosten bespaard.

Voor verdere informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op of mail ons.
Wij werken niet met vaste kantooruren of antwoordapparaten en zijn 24/7 bereikbaar.

 

                                           nieuwesmart.png

 


In the SpotlightsNieuwe website

Na 7 jaar werd het hoog tijd om onze website te vernieuwen. Hiervoor zijn diverse reden, maar de meest belangrijke reden zijn de aanwinst van diverse nieuwe artiesten en dit jaar het 10 jarige jubileum van De Kadefeesten.

Onze vaste webdesigner Virtual Partners is ons wederom van dienst geweest en hiervan ziet u nu het resultaat.

 

Informatie

• Download hier onze Algemene voorwaarden
• Logo van VB Events nodig? Klik hier.
• Artiest boeken? Klik hier.

 

Nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Virtual Partners Virtual Partners