• banner/banner 2024.jpg
  • banner/bannerlogo.png

Artiesten boeken in Limburg

 

VB Events en Entertainment is een dynamisch bemiddelingsbureau tussen artiesten en horecauitbaters, evenementen organisatie`s en verenigingen. Een bureau dat kan terug vallen op 40 jaar ervaring in de muziek wereld door het begeleiden van al onze Limburgse artiesten en vele anderen. Door deze ervaringen kunnen wij precies de juiste, artiest, band, item, drive inn show bepalen voor uw evenement of feest en budget. Ook kunnen we u van dienst zijn met het zoeken en/of boeken van alle Nederlandse en buitenlandse artiesten.

Neemt u gewoon eens een kijkje op onze website waarin wij alle informatie verwerkt hebben. Een hele keur aan info over artiesten, zowel plaatselijke bekendheden als ook Nederlandse zangers, zangeressen  en voltallige orkesten en bands. Ook vind u hier informatie over de diverse soorten evenementen die wij voor u kunnen verzorgen. Licht en geluid of een groot Led-Scherm voor op uw evenement  nodig !! Ook daarin kunnen we u voorzien.

Heeft u tenslotte nog vragen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op VB Events werkt niet met kantooruren of met automatische antwoorddapperaten. Wij staan u altijd te woord en proberen u te voorzien van de juiste adviezen 24/7.

 

 

Evenementenbureau in Limburg

Hoe boek ik een artiest?

Bekijk en vergelijk de mogelijkheden op onze website en maak uw keus. Als u een geschikte act hebt gevonden, laat u ons weten welke act u waar en wanneer wilt laten optreden. Dit kan per mail of via telefoonnummer +31(0)622 951 954 Dré van Bogaert of +31(0)653 608 108 Wendy van Bogaert 

VB Events werkt niet met automatische antwoordapparaten en zijn 24/7 bereikbaar op een van bovenstaande telefoonnummers. VB Events staat rechtstreeks in contact met de artiesten en/of hun manager en laat u weten wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? Lees hier verder...

 


In the Spotlights
Informatie

• Download hier onze Algemene voorwaarden
• Logo van VB Events nodig? Klik hier.
• Artiest boeken? Klik hier.
• Privacy Policy Klik hier.

 

Nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Virtual Partners Virtual Partners